Mogelijkheden om te sponsoren

Op 7 februari 2020 zal het 12e Nationaal Geografisch en Planologisch Symposium - NGPS – plaatsvinden. Verschillende interessante sprekers zullen het thema van dit jaar behandelen, waarna er interactieve workshops zullen zijn waarbij de bezoekers zelf met het thema aan de slag kunnen.

Wat het NGPS zo interessant maakt zijn de bezoekers: studenten van de vijf Nederlandse studieverenigingen Geografie en Planologie met honderden leden, met allemaal een andere invalshoek op het vakgebied. Doordat elke stad haar eigen kijk heeft op het thema, vinden interessante interacties en discussies plaats op het NGPS.

We hopen deze twaalfde editie groter te maken dan ooit tevoren en hier kunt u een grote impact op hebben! We zoeken nog sponsoren of partners, die ons met een mooi bedrag vooruit kunnen helpen. Heeft u interesse, contacteer ons dan via het contactformulier voor de mogelijkheden of stuur een mail naar het volgende e-mailadres:

info@ngpsymposium.nl

De organisatie van het NGPS is een samenwerking van alle studieverenigingen Geografie, Planologie (en Milileu). Hiertoe behoren Ibn battuta – Groningen, Sarphati – Amsterdam, Mundus – Nijmegen en Genius Loci – Wageningen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>